Kortversjon fra sykehuskøen.

I siste versjon i media skal der nå spares kr. 40 millioner på fortrinnsvis maten og den vanlig struping av de ansatte. Min erfaring skriver seg i denne omgang fra 21. 05. 2006 da jeg fikk diagnosene og stilte opp i operasjonskøen der jeg til dags dato har stått. Diagnose: sterkt forstørret hovedpulsåre, hjerteklaff 40 % lekk og hjerteflimmer (elektrisk kortslutning, blått bryst i 2 år). Da kirurgene på Ullevaal så fargen, fortalte de at de bare brukte dette på døde personer. Etter 4 utredninger og planlagte operasjoner gjennom årene og med en hilsen om at hadde jeg vært fotballspiller ville jeg vært operert for lengst: I ett tilfelle ble jeg sendt hjem med egen taxi (kr. 10.026), i perioden har jeg ifølge dagboken spist 100.732 tabletter, fikk brokk i sommer, den effektive fastlegen jeg har tok øyeblikkelig kontakt med sykehuset i Kr. Sand, fikk tilbakemelding om 2 års ventetid, tok på grunn av sterke smerter kontakt med privat sykehus og ble hurtig utredet, operasjon ble anvist men det var i Kr. Sand sykehus med sterkt begrenset økonomi, ble der avvist av en lege med begrunnelse at jeg hadde forutgående sykdommer de siste 16 – 17 årene og de kunne derfor ikke gi narkose, noe jeg ikke har hatt problemer med i annen sammenheng tidligere.

Det gamle ordtaket heter penger spart er penger tjent. 65 år med innbetalt skatt, trygder og pensjoner skal selvfølgelig ikke misbrukes til egen fordel Jeg skal nå den siste del av livet sitte i en dyp stol på grunn av smertene!

SI DIN MENING! Vi vil gjerne at du skal bidra med din mening, både på nett og i papir. Send ditt innlegg til debatt@fvn.no

Hva er et godt innlegg? Her er noen tips.