La oss gå igjennom hva vi må plages med! Konseptet går ut på å finne/samle noen utgåtte, avdanka idrettsstjerner sånn i førtiårsalderen. De losjeres inn på en flott bolig i skjærgården på Sørlandet! Der sitter de og koseprater om sine opp og nedturer i sin karriere. Så skal de gjennom noen barnslige øvelser, etter min mening.

Det foregår helst på en sandstrand, der ligger de, godt voksne kvinner og menn på alle fire og graver en grop i sanden som de må under for å komme først i mål. Eller bærer noen sandsekker på ryggen rundt på stranden til de stuper, kan dette være god underholdning?

Innsatsen og det sosiale samspillet mellom deltakerne er tydeligvis viktig. Dette tar de visst veldig alvorlig, rundt kveldsbordet går samtalen lett med god vin og selvlaget mat og kunstig konversering! Nattesten er høydepunktet med hjemsending av de dårligste deltakerne!

Hva er det med oss nordmenn som ser dette som god underholdning, og det må legges til at ca. 1,5 millioner ser på dette, uffda! Kjendiseriet blomster!

Innlegget er forkortet. Red.