Jeg har et inntrykk av at når det planlegges fortetting, så er piggene ute. Alt skal være som det alltid har vært. Ingen skal komme her og skjemme vårt område. Man tenker ikke tanken om at noen kan synes det er flott at andre kan nyte godt av å bo på en så fin plass.

Jeg kjenner ikke reglene for fortetting osv, men mener at utgangspunktet bør være at huseieren bestemmer hva man vil gjøre med huset sitt. Og i dette tilfellet vil tre huseiere selge husene sine. Kjøperen vil så rive disse, og sette opp små, pene, moderne leilighetsbygg. Absolutt ikke ruvende høyblokker, men nette og pene leilighetsbygg. Synes altså jeg, i motsetning til dem som har ytret seg. Selv på "ærverdige" Nedre Lund, som bare besto av eldre, men flotte bygg, er det reist lave, pene blokker. Ikke så pene som dem som planlegges på Gimlevang, men likevel pene. Så hvorfor ikke på Gimlevang?

Jeg er en av dem som ikke synes dette vil skjemme området i det hele tatt, heller motsatt. Firemannsboligene som grenser opp mot disse tomtene, er heller ikke vakre. Nærmeste nabo blir hybelblokkene for UiA-studentene, som absolutt ikke er pene, men ser ut som kaserner. Disse nye blokkene vil skjerme sikten mot disse. Og det må man vel sette pris på.