• forside
  • Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Magasin
  • Tips oss
  • Forsiden
  • Innhold
  • Søk i Fædrelandsvennen
  • Nyheter
  • Kristiansand
  • Økonomi
  • Setesdal
  • Lister
  • Lillesand
  • Lindesnes
  • Vennesla
  • Sport
  • Start
  • Vipers
  • Lokalsporten
  • Sprek
  • Kultur
  • Lokalkulturen
  • Filmanmeldelser
  • Musikkanmeldelser
  • Bokanmeldelser
  • Mening
  • Lederartikler
  • Leserinnlegg
  • Kommentar
  • Kronikk
  • Ukeslutt
  • Aktuelt
  • Karriere
  • Familie og oppvekst
  • Digital
  • Bil
  • Grønnere familieliv
  • Abito
  • Boligsalg
  • Reise
  • Magasin
  • Tjenester
  • E-avis
  • Kryssord, sudoku og spill
  • Tips oss
  • Nyhetsbrev
  • Annonsering
  • Historisk arkiv
    Dette er fra den faste slakteplassen på Galten. Herfra ble dyrene som var slaktet kjørt ned til Slaktebrakka der folk fra slakteriet i Kristiansand tok seg av resten. Alt fra dyret ble brukt. Skinnet ble lagt på paller og saltet skinn for skinn, forteller fotografen, Ragnvald Christenson.

    Da samene tok med seg reinsdyr til Setesdal

      Sjefred./Adm.dir.
      Eivind Ljøstad
      Nyhetsredaktør
      Jonas Mjaaland
      Kontakt oss
      Kundesenter
      Nyhetstips til redaksjonen

      Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatensregler for god presseskikk. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Vi er en del av Polaris Media.

      Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.

      Ansvarsmerket