Grane Arendal måtte klare seg uten kaptein Siri Aaserud (nærmest kamera) i onsdagens bortekamp mot Gjerpen. De øvrige Grane-spillerne på dette bildet fra en tidligere seriekamp mot Fjellhammer denne sesongen er Anna Clara Fjellheim, Fanny Skindlo og Ingunn Håkedal. Grane Arendal måtte klare seg uten kaptein Siri Aaserud (nærmest kamera) i onsdagens bortekamp mot Gjerpen. De øvrige Grane-spillerne på dette bildet fra en tidligere seriekamp mot Fjellhammer denne sesongen er Anna Clara Fjellheim, Fanny Skindlo og Ingunn Håkedal. Foto: Arild Hagen (arkivfoto)

Grane tapte uten kapteinen

Med kaptein Siri Aaserud ute med en skade i ryggen måtte Grane gi tapt 24-27 mot Gjerpen.

SKIEN: Gjerpen var favoritter i Skienshallen, men Grane solgte seg dyrt og var godt med i kampen i hele 1. omgang. Stillingen var uavgjort 9-9 etter halvspilt og hjemmelaget slet seg til en tomålsledelse til pause. Utover i 2. omgang beholdt Gjerpen initiativet og var stort sett tre mål foran. 27-24 seieren bringer Gjerpen opp på andreplass i 1. divisjon med 18 poeng, tre poeng bak Follo, som har en kamp mindre spilt. Grane er fortsatt nummer fem av tolv lag i 1. divisjon med sine 12 poeng på 12 kamper.

– Det var et surt tap, konstaterer Granes firemålsscorer Ingunn Håkedal og utdyper:

– Kampen bar mye preg av at vi manglet både vår kaptein Siri Aaserud og Iben Ruud (tommelskade, var ute også sist kamp). Bredden vår på bakspillerplass var ikke der og det ble mye ansvar på Fanny (Skindlo), som likevel mestret det på en fin måte med et godt overblikk og fine innspill.

– Susanne (Pettersen) satte i gang slegga si og scoret seks fine mål. Det var litt for store rom i forsvaret som gjorde det lett for Gjerpen å komme til gode avslutninger. Vi manglet også de få ekstra redningene for at det skulle blitt to poeng.

Nevnte Susanne Pettersen legger til:

– Vi er delvis fornøyd med egen innsats. Vi tar med oss det positive og fokuserer på veien videre inn mot kommende seriekamp hjemme mot Bærum 23. januar.

Vis fakta ↓
Kampfakta