God stemning på vei til kamp. Foto: Foto: Privat.

Søndag er det første hjemmekamp for sesongen, og vi er klare til å gi alt mot Rælingen. Forrige søndag målte vi kreftene mot Molde. Nervøsiteten og spenningen var stor. Molde hadde sin første eliteseriekamp noensinne. Det var fullsatt hall og stemningen var elektrisk. Alle håndballinteresserte moldensere var i hallen og plassen var knapp. Det var 600 tilskuere som hadde tatt turen, og for at alle skulle ha plass, måtte de stå.

Molde er et lag som aldri gir seg. De har bevist at de mener alvor, på bare to sesonger har de klatret fra andre divisjon til eliteserien. Vi spilte jevnt i første omgang. Hvor vi hadde et bra angrepsspill og scoret 15 mål. Derimot klarte vi ikke å stå i mot bakover og slapp inn 14 mål. Da vi kom ut etter pause, slapp vi opp på bremsene, fikk satt forsvaret og kjørte vårt spill. Plutselig ledet vi med syv mål og publikum stilnet. Men Molde kjempet til siste slutt. Vi fikk 3×2 minuttere på tampen av kampen og spilte for det meste i undertall. Molde kjørte på, og kom tett på, bare to mål bak. Vi vant til slutt med tre mål, der vi kan takke Ulrika Olsson, Mona Bruskeland og Andrea Thorsland for seieren. Det er deilig å vinne slitekamper. Starten på sesongen har vært bra.

Alt kan skje i cupen. Her møter vi ikke bare eliteserielag, men lag som spiller ned til tredje divisjon. Det er gøy å møte andre motstandere, og alle kampene er like viktige. Her er det vinn eller forsvinn. Konsentrasjonen må være på topp og man må gi 100 prosent i hver eneste kamp. Du har bare en sjanse, har man ikke dagen er man kjørt. Vi ser på cupen som like viktig som i serien. Vi skal gjøre alt for å komme videre til neste runde. Finale i Nadderudhallen ville vært helt konge!

Etter seier mot ØIF Arendal og Grane Arendal har vi kommet til fjerde runde i NM. Trekningen for kommende runde ble foretatt sist mandag. Vi møter Nordstrand på bortebane. Nordstrand er et temposterkt lag, som kontrer mye. Det som er ekstra gøy er å møte gamle håndballvenninner. Sørlendingen Ingrid Hodnemyr har nettopp signert for Nordstrand. Vi unner henne debut i eliteserien, og håper hun får masse spilletid.

Innen kampen mot Nordstrand skal vi spille hjemmekamp i Aquarama. Vi håper på fullsatt hall, ingenting er som å spille med mye liv. Publikum er som den åttende spilleren, og kan vende en kamp mot seier. Håper vi sees til søndag kl 18!