Sist uke skrev vi om

, som vi lanserer i løpet av 2016. Allerede nå kan du komme i gang med langrennsdelen av denne konkurransen. Vi bestemte fra starten atlysløypa på Sandrip (uten stadionsløyfa) skulle inkluderes i konkurransen, og har så loddet stemningen blant dere lesere om å få lagt inn en løype/et strava-segment til. Øynaheia/Toplandsheia Jegersberg og Dønnestad har vært blant forslagene, men flest har foreslått lysløypa på Strai.

Tirsdag, onsdag og torsdag denne uka er det meldt drømmeforhold for langrennsentusiaster her i sør, og vi håper mange har lyst til å bryne seg i løypa på Sandrip og/eller Strai – enten for første, andre eller n’te gang. Dersom du registrerer deg på strava.com, kan du være med på Lokalsportens aktivitetskonkurranse, som skal pågå i store deler av 2016.

NB: Husk å endre fra «Cycling» til «Nordic Ski» i edit activity, hvis ikke får du ikke registrert tiden i langrennstabellen.

Her kan du se tabellen over de som har registrert sin tid hittil i år.

Kan dessverre ikke vise resultatet i nettleseren du bruker 🙁

Midt-Agder Friluftsråd melder om stor aktivitet og mye skiglede i hele regionen, fra Flekkerøya i sør til Himmelsyna i nord. Føremeldingene kan du lese her.