VENNESLA: Gjestene fra Mandal fikk et bra utgangspunkt for det samme, med én serierunde igjen.

Vindbjarts scoring kom etter kun ett minutts spill. Mustafa Omarkheil slo en dødball inn på bakerste stolpe, og selv om Markus Nyhus ble kreditert målet av speaker, viser bildene at det var en MK-spiller, med Nyhus i ryggen, som headet ballen i mål.

Brian Stangnes Kjeldseberg og Markus Nyhus øyner scoring. Foto: Stian Bøe

Flere mål ble det ikke i 1. omgang, MK kom godt med i kampen, og keeper Mats Johansen Olsen måtte trå til noen gode redninger. I andre enden var toppscorer Anders Bjørge nære på én gang, da han på akrobatisk måte prøvde å overliste MKs keeper etter et innlegg, uten hell.

Så nære var Robert Våge Skårdal å øke ledelsen til 2-0 like før pause. Foto: Stian Bøe

Robert Våge Skårdal kom enda nærmere etter at et skudd fra Brian Stangnes Kjeldsberg ble stoppet av samme keeper. Ballen endte opp på bakerste stolpe, men akkurat stolpen var det beste høyrekanten vår klarte å treffe. Vinkelen ble for vanskelig på ballen som var på vei utover linjen.

2. omgang ble nokså lik første, vi kom godt i gang og hadde et par gode muligheter tidlig, Anders Bjørge prøvde på det spektakulære, med et hælspark som endte i stolpen, før gjestene tok mer over etter hvert, men heller ikke de klarte å sette ballen i mål.

Lars-Georg Reinlund Sæther var nære på fra skrått hold, før keeper så vidt klarte å dytte Berry Gerezgis skudd ut over linja. Ett minutt på overtid kom utlikningen, MK fikk et par cornere, og den andre ble kjempet i mål til stor jubel for de tilreisende.

Lars-Georg Reinlund Sæther i duell. Foto: Stian Bøe

Vi kan nå reise til Sparebanken Sør Arena neste søndag uten nedrykksnerver. De blir det motstander Start 2 som har. Ingenting er avgjort i bunnen, både Start 2 og MK kan rykke ned, vi kan klatre et par plasser oppover tabellen med seier.