KRISTIANSAND: Hjemmelaget starter best og går hardt ut fra start. Vi har mye ballbesittelse og gjør de klokeste valgene. Etter 12 minutter kommer raske Andreas Sersland på venstrevingen og legger et flatt innlegg i feltet. Ballen passerer alle og havner hos Stian Ingebrethsen på bakerste stolpe, som enkelt setter inn 1-0.

Vi setter i gang igjen og holder ballen i laget mye. Såpass mye at Andreas Sersland får ballen på venstrevingen nok en gang, hvor han på lekende vis dribler seg rundt keeper og setter ballen i det tomme buret. Noe senere er Stian Ingebrethsen farlig framme og fyrer av et skudd fra 16 meter, men det blir blokkert. Dommer blåser av til pause og stillingen er 2-0.

Donns Mads Quist med ryggen til. Foto: Sander Maxwell Frøysaa

2. omgang settes i gang og Thore Ulstein trenger bare fire minutter av omgangen til å sette 3-0 i kassa. Videre er det Stian Ingebrethsen som setter 4-0 og Andreas Sersland avslutter kampen med et kremmerhus fra 22 meter som blir kampens femte og siste scoring.

– Det var nydelig å endelig vinne kamp igjen, sier Donn-trener Rolf-Martin Skonhoft og utdyper:

– Gutta viste at de har stolthet og integritet og avsluttet på hjemmebane med en god prestasjon og 5-0. Dette var vel fortjent etter en tung resultatmessig sesong. Nå skal vi gi jernet i siste kamp kommende helg!