MANDAL: Lørdagens match ble spilt på et solfylt kunstgress. Mange tilskuere hadde funnet veien til stadion, og de fikk se en fartsfylt kamp mellom to lag som ønsket seg videre i cupen.

Etter en rotete start på kampen med MK som det førende laget, fikk Randesund likevel den første sjansen da Jørgen Myhre plutselig var alene med MK-keeper Høksaas. Skuddet gikk rett utenfor.

Etter en halvtime fikk Randesund en corner fra høyre som Arne Fjell Gundersen smekket hardt inn i medvinden, og keeper fikk slått den til ny corner fra venstre. Magnus Aamodt slo corneren fra den siden, og etter litt klabb og babb endte ballen på hodet til Eirik Osen, som styrte den i lengste hjørnet. Dermed var det 0-1 til gjestene.

Kampen bølget litt frem og tilbake før Thore Ulstein etter 40 minutter utnyttet litt nøling i midtforsvaret til MK. Alene med keeper ble han lagt i bakken, og dommeren pekte på straffemerket. Tidligere MK-spiller Diego Michel Panique Perez var sikker som banken, og 0-2 til Randesund. Dette ble også pauseresultatet.

Etter pausen måtte MK satse offensivt. Dette resulterte i en åpen og publikumsvennlig omgang med sjanser til begge lag. Vertene hadde store sjanser til å score mål, men Peder Dovland skjøt over eller utenfor målet når sjansene bød seg. Den største mulighetene hadde nok Simon Valand da han kom alene med Randesund-keeper Øyvind Børresen etter at en uheldig RIL-forsvarer skled på kunstgresset. Børresen vartet dog opp med en fabelaktig beinparade.

Randesund fikk også sine sjanser i 2 omgang, og Magnus Aamodt (tidligere MK) skjøt i stanga. Elias Brandsdal og Felix Kersten hadde også store sjanser alene med keeper, men ballen ville ikke inn. En artig kamp endte 0-2, og gjengen fra Sukkevann er dermed videre fra 1. kvalifiseringsrunde i cupen.