ØIF Arendal kommer fra en god kamp og godt resultat i Nederland og går nå inn i et tett kampprogram hvor flere spillere kommer tilbake fra skade.

Eirik Heia Pedersen banket inn ØIF Arendals første mål, deretter fulgte Sondre Paulsen etter, 2-1 etter to og ett halvt minutt spilt. Eirik Heia Pedersen skåret sitt andre så langt, 3-2 etter fire og ett halvt minutt spilt. Josip Vidovic med sitt første for dagen etter seks minutter spilt, 4-3. Sondre Paulsen igjen, 5-3 etter syv minutter spilt. Enda en gang Sondre Paulsen, 6-4. Hans tredje mål på like mange sjanser. Sondre enda en gang, 7-4 etter tolv minutter spilt.

Jesper Munk med sitt første mål for ØIF Arendal i eliteserien, 8-6 etter nitten minutter spilt. Kaptein Eirik Heia Pedersen stiger frem og øker ledelsen til ØIF Arendal, 9-7 etter tyve minutter spilt. Sondre Paulsen gjør en god kamp for ØIF Arendal og setter inn sitt femte for dagen, 10-7 etter tjuetre minutter spilt. Sander Simonsen setter inn sitt første mål for dagen, 11-7 etter tjuefire minutter. Sander Simonsen igjen, 12-8 etter 27 minutter. Nr 22. Jesper Munk setter sitt preg på kampen, 13-9. Eirik Heia Pedersen igjen, 14-10 i omgangens siste spilleminutt.

Josip Vidovic starter andre omgang før ØIF Arendal med mål, 16-10. August Baskår Pedersen kommer inn i andre omgang og starter bra og skårer mål, 17-10. Forsvarspilleren Kenny Ekman er oppe i forsvar og skaper trøbbel og øker ledelsen til ØIF Arendal, 18-11 etter tre minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen skårer, 19-13. Eirik Heia Pedersen igjen, 20-13 etter seks minutter spilt dermed sin sjette skåring på like mange muligheter. Uros Tomic! Keeperen skårer fra sin egen målgård rett inn i det åpne Fyllingen-buret, 21-13 etter ni minutter spilt. Kenny Ekman skårer enda ett mål, 22-13. Sondre Paulsen enda en gang, sitt sjette mål for dagen, 23-14.

Laurtis Rannekleiv skårer, 24-15 etter tolv minutter spilt. Sander Simonsen skårer på en flyger fra Eirik Heia Pedersen, 25-16. August Baskår Pedersen står alene på linja og skårer enda en gang, 26-17 etter femten minutter spilt. Sondre Paulsen dribler seg mellom flere Fyllingen-spillere, 27-18 etter seksten minutter spilt. Åsmund Strat har kommet inn i kampen, han bemerker seg med en gang ved å skåre mål! 28-20 til ØIF Arendal. Kenny Ekman skårer igjen, 29-20 etter nitten minutter spilt.

Sander Simonsen sitt sjette for dagen, 30-23. August Baskår Pedersen igjen, 31-24. Sander Simonsen enda en gang, 32-25 tjuetre minutter spilt. Kragerø-talentet Kristoffer Pedersen skårer, 33-25 med fem minutter igjen å spille. Anders Mhyra med sitt første for dagen, 35-26 med to minutter igjen å spille. August Baskår Pedersen skårer enda en gang, 36-26 i det siste spilleminutt. Kampen ender 36-27.