UTØVERBLOGG: Nå som det er nytt år, går det an å se litt tilbake på 2015, som var et bra år for min del. Jeg konkurrerte mye her i Norge, og vant mini ramp i Skien og Kristiansand og street i Stavanger og Bergen. Jeg vant også en street-konkurranse i København, samt fikk tredjeplass i seniorklassen i en Oslo-konkurranse i november.

Jeg hadde gledet meg masse til å delta i Wild In The Parks i Trondheim, fordi der kvalifiserte de tre beste seg til finalen i Los Angeles. Det greide jeg og fikk derfor mulighet til å skate i USA for første gang. Jeg kom på 4. plass av ca 80 skatere fra hele verden. LA-turen var en stor opplevelse og høydepunktet i 2015.

I 2016 skal jeg utvikle meg videre som skater. Jeg bruker flere timer på brettet hver dag etter skoletid, enten innendørs i skatehallen på Lund eller utendørs når det er godt nok vær. Jeg satser på en NM-medalje til sommeren, ettersom dette er mitt siste år i klassen 10-16 år før jeg blir senior. Jeg håper å få konkurrert mer i utlandet også.

Min store drøm er å bli profesjonell skateboarder. Det er det bare to nordmenn som er i dag, nemlig Karsten Kleppan og Gustav Tønnessen. Men foreløpig holder det lenge å trene videre på nye triks og ha det gøy med venner mens vi skater.