GRIMSTAD: – Før denne serierunden på hjemmebane var vi litt usikre på hvor vi sto, men vi hadde et håp om å være med å kjempe i toppen, sier leder for bordtennisgruppa i Lia IL, Jens Salvesen, og legger til:

– Nå ser vi at det er gode muligheter til å gå for førsteplass og opprykk, så da er jo det et helt naturlig mål.

Rett bak Lia har Husøy plassert seg fint på sølvplass med tre seire og en uavgjort. Bak der, på bronseplass, ligger Stord. Sterk prestasjon da de spilte bare med tre mann hele helga, en kebab i sentrum i Grimstad satte uheldigvis fjerdemannen ut av spill.

Bergen PIL var også redusert til tre mann søndag da Morten Bendiksens kne fikk en trøkk i kampen mot Skien BTK på lørdag. Og ikke nok med, også en av de lovende unggutta på Fokus Btk ble syk og måtte melde pass på søndag, men der stilte superveteran og coach Thor Arvid Dyrerud sporty opp.

Når vi er inne på unggutta i Fokus, de imponerte stort med strålende teknikk og innsatsvilje, og fikk med seg veldig god matchtrening mot den eldre gardes mange rare slag, belegg, server og spillestiler.

Alene i bunnen finner vi Skien Btk som fikk en blytung seriestart, der det ble med det ene poenget som ble tatt på Bergen PIL.

Kommende runde er lagt til Bergen om tre uker, og da med samme kampoppsettet som i helga.

For detaljer om helgens kamper se: Seriespill (bordtennis.no)

Nyhetside for Seriespill

Aktuelle info for seriespill

Denne artikkelen ble først publisert her