Det har vært en aktiv helg for Team Vold Gunvaldsen, med mesterskap både i Grimstad og Cahors i Frankrike.

I Grimstad kjørte Jacob-Olaus to dagers løp. Det var en fantastisk helg, der været var med oss og seksjonene var flotte. Jacob-Olaus kjørte stabilt i alle seks rundene, og dro ifra alle konkurrenten sine inn til seier.

Da var også en varm helg i Cahors, Frankrike, der VM-runde 6 ble arrangert ca. fem timers kjøring fra hovedbasen Centelles i Spania. Jarand-Matias hadde med seg sin bror Nils-Johan som minder denne gangen. Mesteparten av seksjoner var bygget i betong og stein, så det var veldig krevende forhold og ikke rom for en feiling.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen sammen med storebror Nils-Johan. Foto: Privat

Søndagen startet bra for Jarand-Matias. Kjøringen var god og stabil, men det ble litt mange småfeil som han måtte jobbe hardt for å ordne opp i. Dessverre ble det ikke bedre på andre runden, selv om han kjørte stabilt med 18 prikker på hver runde.

Det ble 20. plass totalt og han er fornøyd med mye av kjøringen i helgen. Det var få prikker blant kjørerne, så det var veldig jevnt på resultatlisten og han var ikke langt bak de 15 øverste som får VM-poeng. Et par feil som han må jobbe videre med frem mot neste løp som er allerede til helgen i Kristiansand. Da starter norgescupen.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen. Foto: Privat

Kommende og avsluttende VM-runde er i Pobladura de las Regueras, Spania om 14 dager.

Takk til støtteapparat, sponsorer, familie og venner for all støtte!