Otra slo Tigerberget hele 10-1 i old-boyskampen på Kristiansand kunstgress sent onsdag kveld. Seieren betyr at det brygger opp til en ren seriefinale mellom Otra og Tobienborg i old boys-serien på Evje onsdag 17. september.

Trener for old-boyslaget til Otra, Vidar Reigstad, var meget entusiastisk etter onsdagens storseier. Fra Otra IL sin hjemmeside har vi sakset hans oppsummering av situasjonen:

«Nok en storseier, gutter!!! Vi rotet oss selv rett inn i en seriefinale igår. Utrolig morsomt for oss – og for klubben vil jeg tro.

Nå er det bare å glede seg til onsdag, og jeg både håper og tror at en del folk kommer for å se oss slå Tobienborg. Jeg er overbevist om at vi skal male det laget sønder og sammen. Kan ennå huske det bitre tapet mot dem to minutter på overtid nede på Hommeren, der vi rett i forkant kunne stukket av med alle tre poengene etter stolpetreffet til Leif Kenneth Øvergård.

Dette SKAL vi klare med den lagmoralen og innsatsen vi har i laget vårt. Sist gang vi tapte i juni var nettopp mot Tobienborg. Fire strake storseirer har vi nå, og dette blir også den aller siste hjemmekampen for i år. Alle vet at vi er ubeseiret på Evje, og har gjort det til fortet vårt. Vi skal forbli ubeseiret etter onsdag.

Men tilbake til matchen onsdag. Vi er blitt en fast og god kjerne nå på åtte-ni stk etterhvert, og det merkes veldig godt både på og utenfor banen gjennom samspill, humør, innsats. Herlig å se på og få være en del av. Første omgangen onsdag var egentlig helt middels når det gjelder banespill. Vi får ikke trillet så mye ball som vi ønsker, men vi scorer på sjansene våre og det er nok til at Tigerberget ikke orker, eller evner å tukte oss. Vi leder 4-0 til pause, der høydepunktet var Joachim Moseid sitt utrolige mål i krysset fra skrått hold. Han har flaksen med seg ennå, han der…

Andre omgang er vi derimot tilbake der vi ønsker å være hele tida med flott spill, mye ballbesittelse, og flotte mål. Vi scorer seks mål og vinner 10-1. Noe som gjør at vi har scoret 48 mål på åtte kamper, noe som igjen gir seks mål i snitt pr. kamp!! Vi gikk kanskje litt høyt ut med å love underholdning på våre kamper før sesongen, men det har vi virkelig fått til må vi vel ha lov å si? Til sammenligning har vi scoret 20 mål mer enn Tobienborg, som leder serien med ett poeng foran oss.

Målene onsdag kom fra Arild Johansen 4, Joachim Moseid 2, Vidar Reigstad 2, Morten Aasland og Jan Robert Madsen.»