ARENDAL: Randesund gikk ut i hundre på Hisøy kunstgress, og fikk betalt allerede etter åtte minutter da Felix Kersten fant Eirik Osen foran mål. Osen satte sikkert inn 0-1 til bortelaget, som spilte i blått for anledningen.

Etter 11 minutter handset en uheldig Randesund-forsvarer inne i egen 16-meter, men keeper Michael Crowe reddet straffen. Megersa Tilahun økte så ledelsen til 0-2 etter 20 minutter, flott tredd igjennom av Henrik Bratteberg.

Kampen bølget litt frem og tilbake, men det var ingenting å si på at Randesund ledet med to mål ved pause. Etter hvilen var det Hisøy som kom ut i hundre, og hjemmelaget fikk nesten godt betalt. Randesund-keeper Michael Crowe tok imidlertid det som kom av farligheter.

0-3 kom etter 56 minutter. Henrik Byklum fant Kristian Brattland, som dro seg fint inn i 16-meteren fra venstre og buet ballen vakkert i lengste hjørne. 0-4 ordnet Felix Kersten etter 89 minutter, da han overrumplet «hele» Hisøy med en venstre-høyre-finte før han banket ballen i mål. En godt gjennomført bortekamp av Randesund, og til slutt en meget fortjent seier.

Randesund topper tabellen med seks poeng etter to kamper, mens Hisøy ligger nederst med null poeng.