HORTEN: På en varm sommerdag i Horten tok Ørn Horten imot Fløy til dyst på Lystlunden stadion. Det var Fløy som kom best i gang og dominerte banespillet og etter 12 minutter scoret de på sin første sjanse etter flotte kombinasjoner.

Innlegget fra Jone Kleppa finner back-kollega Anders Hella som kontrollert setter inn 1-0. Under et minutt senere vinner Fløy ballen høyt i banen og nok en gang er det Jone Kleppa som finner Mathias Fredriksen. Han legger på til 2-0 med en avslutning mellom beina på målvakten til Ørn Horten.

Fløy fortsetter kjøret og etter 20 minutter kommer en vanvittig scoring av Emil Pedersen. Han gjenvinner ballen etter en stuss fra Kristian Lien. Deretter tar han med seg ballen inn i banen og dundrer ballen opp i vinkelen fra skrått hold. Etter 24 minutter leker Fløy seg og etter flotte kombinasjoner sentrer nevnte Emil Pedersen igjennom Anders Hella som på ny er sikker som banken alene med keeper.

Utover i 1.omgang spiller Ørn seg litt mer inn i matchen og i det 40. minutt får de straffespark, etter at Fløy keeper Ante Knezovic feller en Ørn Horten angriper. Straffesparket settes sikkert i hjørnet og det står 4-1. Fløy går etter hvert til pause med en meget fortjent 4-1 ledelse etter en veldig underholdende første omgang.

Fløy gjør tre bytter i pausen. Inn kommer Andre Richstad, Preben Hille og Dirisa Gamachis. Ut går Mathias Fredriksen, Arent Emil Hauge og Emil Grønn Pedersen.

Det er Ørn Horten som kommer best i gang med 2. omgang og skaper en fin sjanse etter 52 minutter av 2.omgang, men Ante Knezovic får slått til corner.

Den andre omgangen ble en roligere affære, men i det 67. minutt skaper Fløy en sjanse hvor Anders Hella finner Jone Kleppa med et fint innlegg, men Ørns keeper er med på avslutningen. Etter 76 minutter kommer muligheten til hat trick for Anders Hella, men avslutningen alene med keeper settes rett på utsiden.

I det 92.minutt er Andre Richstad i det lekne hjørnet da han i en trang situasjon tar seg forbi 2-3 Ørn Horten spillere før han avslutter fra skrått hold, men keeper er med på notene. På den påfølgende corneren finner Altin Ujkani hodet til kaptein Bjørnar Hove som stanger ballen i mål. Scoringen er noe av det siste som skjer i kampen og bortelaget tar med seg tre meget solide poeng hjem til Flekkerøy.

Neste kamp er det Ullern som kommer på besøk på Cemo Arena Flekkerøy, lørdag 16.juli kl 15.00. Etter dette får Fløy-gutta en velfortjent ferie før høstsesongen sparkes i gang igjen 20.august.