KRISTIANSAND: Det var sol og nydelige spilleforhold på Sukkevann denne lørdagen. Kampen startet heseblesende med to lag som virkelig var innstilt på å spille fotball. Etter ti minutter ble Randesund-spiss Mathias Råkil spilt alene gjennom mot Hisøy-keeperen. Råki ble ureglementert lagt i bakken og dommeren pekte på straffemerket.

Henrik Byklum var sikker som banken og 1-0 til Randesund. Kampen bølget litt frem og tilbake med mange dueller og var egentlig ikke veldig velspilt. Så i det uret passerte 45+1 minutter ble Randesunds Mathias Råkil igjen spilt alene med keeper. Denne gang satte han den kontrollert i mål og 2-0 til pause.

2. omgang startet med at Hisøy prøvde å løfte laget, noe de delvis greide, men reduseringen kom ikke før etter 81 minutter, da André Lindboe satte inn 1-2. Randesund hevet seg mot slutten og i det 88 minutt satte Henrik Byklum spikeren i kista med sin 3-1-scoring. Alt i alt en fortjent seier til hjemmelaget på en litt ruskete dag.

– En jevn fotballkamp, der det ikke er mye etablert angrepsspill. Vi blir utfordret på omstillinger, når vi mister ballen sentralt. De fikk to mål, som er veldig tvilsomme avgjørelser fra dommeren, skriver Hisøy-trener Jakob Rasmussen i en melding til Lokalsporten.

Randesund topper fortsatt sin avdeling, nå med 18 poeng på sju kamper. Hisøy ligger nederst på sjetteplass, med fem poeng på sju kamper.