KRISTIANSAND: Etter tre uker uten kampaktivitet var det endelig duket for et nytt 2.divisjonsoppgjør for Randesund-damene, som i fjor rykket ned fra 1. divisjon. Laget har fått en god seriestart denne sesongen, med 37-27-seier over BSI, 19-34-tap for Sola 2 og 32-27-seier over Stavanger.

Mot Årstad ga ikke Randesund seg før det sto 40-24. Etter seieren er laget fra Kristiansand nummer to på tabellen, to poeng bak Hinna, som har én kamp mer spilt.

Sterk 1. omgang

Søndagens oppgjør startet jevnt, men det varte ikke lenge før Randesund gikk opp i føringen og allerede etter åtte minutter var stillingen 7-2. Vertene leverte en fartsfylt omgang, og med mange gode redninger fra målvakt Elisabeth Rosenvold kunne spillerne løpe inn mål etter mål. Etter 20 minutter var stillingen 16-6 og Randesund kunne derfor rullere godt på laget.

Nye spillere fikk sjansen, deriblant Isabel Gunnerød, som endelig var tilbake fra skulderskade. Hun leverte en solid kamp og hadde mange gode gjennombrudd. Hjemmelaget gikk til pause på stillingen 25-9 etter en meget velspilt 1. omgang.

2. omgang ble ikke like god. Randesund senket skuldrene litt for mye i forsvar og gjorde en del tekniske feil i angrep. Årstad klarte likevel ikke å redusere forspranget , og Randesund hadde god kontroll helt til sluttsignalet gikk på stillingen 40-24.

Rekruttene overbeviste

Alt i alt spilte hjemmelaget en god kamp. Randesunds rekrutter viste seg fint fram, og både Celine Lyngholt-Osland og Sara Veline Nygård scoret fire mål fra hver sin kant.

Nå rettes blikket mot 6. november og bortekamp mot Ålgård. Ålgård rykket også ned fra 1. divisjon i fjor, så dette blir en særdeles viktig kamp for Randesund-damene.