Vindbjart 2 kom raskt tilbake på vinnersporet i 4.divisjon etter

På Sukkevann ble et skadeskutt Randesund relativt enkelt beseiret 5-1. Laget denne kalde mandagskvelden var forsterket av Preben Skeie og Iman Mafi, som stod over A-kampen pga suspensjon, mens vi også hadde med tre veteraner bakerst på banen. Halvor Homme stod i mål for en skadet Aleksander Lie, Øyvind Myrvold tok en stopperplass og Jon Hodnemyr på høyreback må sies å være et bra alternativ å hente opp til 4.divisjon når vi sliter med litt skader!

Vi så tidlig at Randesund ikke presset like hardt som Våg, og heller ikke spilte like fysisk som

, og vi fikk derfor en mye greiere kamp enn de to foregående. Etter et klart overtak helt fra starten gikk i ledelsen etter et kvarters spill. Sebastian Fredriksen la hardt og lavt inn fra høyre og Sondre Nordhagen bredsidet inn 1-0 fra kort hold. Snaue ti minutter senere var det Sebastian som økte til 2-0 på en fin heading etter et innlegg fra Jon. Stolpene fikk kjørt seg denne kvelden, Hans-Robin Enoksen og Lucas Næss smelte en ball hver i aluminiumen før pause, Randesund hadde bare én god sjanse hele omgangen.

I pausen ble Lucas erstattet av lillebror Lasse Stephan, Sebastian headet et hjørnespark i tverrliggeren, før han la på til 3-0 etter forarbeid av Børge Engesland som vant ballen på midten, og Preben som spilte ham gjennom. I mellomtiden hadde Markus Nyhus fått overta spissplassen fra Lasse og benyttet muligheten til å score sitt første mål i 4.divisjon. Denne gangen etter forarbeid av Iman og Sondre på venstrekanten. Ikke lenge etter fikk endelig Goa den assisten fra corner som han mente han fortjente tidligere. Preben timet innlegget best og headet over keepers hode fra kort hold. På tampen fikk hjemmelaget et trøstemål da Eirik Ranneberg Nilsen brukte musklene godt og vant en tøff duell om et lagt oppspill, og fikk dermed fri bane mot Halvor og målet, som han utnyttet bra.

Fullt fortjent seier til Vindbjart, og vi går igjen forbi Lyngdal med ett poeng, men de har én kamp til gode. Nå er det vår tur til spillefri runde, neste kamp blir på Kongsgårdbanen mandag 11/9, 18:45, mot Donn.