13-åring fra Kristiansand får landslagsdebut

Kristiansanderen Emil Ruenes Jacobsen (13) skal stupe tre konkurranser i nordisk mesterskap kommende helg. For Emil er dette første, men sikkert ikke siste gang han representerer Norge i mesterskapssammenheng. Det vil sikkert være litt nerver før første øvelsen, men han har trent bra i dag og ser ut til å kose seg. Emil skal stupe \[…\]

Kristiansanderen Emil Ruenes Jacobsen (13) skal stupe tre konkurranser i nordisk mesterskap kommende helg.

For Emil er dette første, men sikkert ikke siste gang han representerer Norge i mesterskapssammenheng. Det vil sikkert være litt nerver før første øvelsen, men han har trent bra i dag og ser ut til å kose seg.

Emil skal stupe 1 meter, 3 meter og tårn i juniorklassen. Også Thelma Baatz Strandberg (18) fra Kristiansand Stupeklubb skal konkurre i nordisk i den svenske byen Jønkøping nå i helgen. Thelma skal stupe 1 meter, 3 meter og tårn i juniorklassen og 1 meter, 3 meter og synkron 3 meter i seniorklassen

Thelma har vært med i nordisk og flere andre internasjonale mesterskap og stevner tidligere, men det er likevel litt ekstra nerver når det er mesterskap. Stuper hun på sitt beste, har hun mulighet til medalje i et par av øvelsene, men konkurransen er tøff.

Begge er innstilt på å gjøre gode konkurranser og gleder seg til mesterskapet begynner fredag.

Thelma Baatz Strandberg og Emil Ruenes Jacobsen før trening i den svenske mesterskapsbyen Jønkøping. Foto: Foto: Arne Tellefsen.