Madelen Berås (24) fra Kristiansand leverer gode prestasjoner om dagen. Madelen Berås (24) fra Kristiansand leverer gode prestasjoner om dagen. Foto: Privat

Deilig å vinne på hjemmebane

Å krysse målinjen først igjen med Super Gullet i gårsdagens monteløp var utrolig deilig!

I utgangspunktet stod han dårlig inne i løpet med 20 meter tillegg på hester som han før har stått på strek med, så jeg trodde helt ærlig at det skulle bli vanskelig å gå helt til topps. Vi sto med tre andreplasser på hester som han før har stått på strek med, så jeg trodde helt ærlig at det skulle bli vanskelig å gå helt til topps.

Vi sto med tre andreplasser på rad, så det var deilig å sette ham først over mållinjen igjen. Super Gullet er en spesiell herremann som gjerne vil ha det på sin måte. Det så ut som det var for langt fram til lederhesten, men med Super Gullet har om dagen fikk vi tak på lederhesten fort. Mot oppløpet kom vinnerviljen til oss virkelig fram og han jobbet seg fint inn til mål. Dette er den fjerde seieren Super Gullet og jeg har tatt sammen. Ekstra deilig er det også å vinne på hjemmebane på Sørlandets Travpark. Kanskje kan vi klare å ta banechampionatet i år? For øvrig fikk jeg en femteplass i min debut med Hambler’s Amigo i travløp samme lørdag, og det er jeg fornøyd med.

Det er den fjerde seieren jeg har vunnet sammen med Super Gullet. Foto: Privat

For min del som monterytter har det siste året vært et eventyr. Cherokee News kan fort skrelle til med en ny seier igjen om alt klaffer i løpet. Han er god nok, og han ser strålende ut i trening for tiden. Bar Story står veldig tøft inne i løpet, så det er premie, kanskje trippel som gjelder. Men jeg rir alltid for å vinne, selv om det er viktig også å være realistisk.

Ellers blir det veldig mye reising i slutten av kommende uke. Skien torsdag, Mantorp fredag, Forus lørdag og Jarlsberg søndag. Mandag, tirsdag og onsdag skal jeg bruke til å trene meg selv og mine pt-kunder, og selvfølgelig hesten. Så fullt kjør. Har også en spennende sponsor på gang, så dette lover bra.