SANDEFJORD: Terje Ramse, Andreas Haraldstad, Martin Hanssen og Harald Sigmond representerte lørdag Kristiansand Håndbakklubb i årets tredje stevne i norgescupen, Fjordfight i Sandefjord.

Medaljetrio

Haraldstad tok sølv i høyrearm og gull i venstre i -70 kg. Hanssen tok medaljer i to klasser. I -80 kg tok han bronse i venstrearm og i -75 kg ble det sølv i venstrearm og gull i høyre. Sigmond tok sølv i høyre og bronse i venstre i -100 kg masters. Ramse sikret seg 4.plass i venstre og 5.plass i høyre i -70 kg klassen.

– Jeg er stolt over at vi har en klubb som presterer så bra i hver konkurranse vi er i med, sier leder av Kristiansand Håndbakklubb, Reidar Skofteby.

Nok en gang reiste en fornøyd gjeng hjem til Kristiansand med flere medaljer. I juni deltok flere av medlemmene i NM i Skien og vant da 12 medaljer.

Hard trening før VM

Klubbleder Skofteby, flere ganger verdensmester Øyvind Birkeland og Tommy Aarli Mortensen var ikke med til Sandefjord denne helga. De tre er nemlig tatt ut til landslaget i håndbak og trener for fullt til VM.

VM i håndbak skal i år holdes i Antalya, Tyrkia i uke 42. For Skofteby og Aarli Mortensen er det første gang de deltar i VM.

– Det har vært mye hard jobbing de siste månedene for å bli klar til VM, sier Skofteby, som ser frem til å møte konkurrentene i Tyrkia.