GRIMSTAD: Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen da Vårin Vik serverte et godt slått hjørnespark etter ni minutter spilt. Ballen havnet i bena på Ingrid Bergland, som dunket ballen i mål og vi kunne juble for 1-0 i solskinnet på Levermyr.

Da vi passerte 19 spilte minutter, doblet vi ledelsen til 2-0. Nok en gang var Vårin nest sist på den, da hun sendte ballen i tverrligger før Emma Sannæs Kristiansen dunket ballen hardt i mål fra kloss hold. Vi fortsatte å produsere gode sjanser, men manglet noe på siste tredjedelen for å sette enda en scoring. Defensivt hadde vi god kontroll på Fart, og de kom kun til et par ufarlige avslutninger i løpet av omgangen.

Etter hvilen klarte vi ikke produsere like mye offensivt, men vi kom til god mulighet etter 88 minutter, da Kelsey Hood headet ballen inn i feltet etter et frispark. Fart-keeperen glapp ballen og der var Ina Marie Andresen på riktig plass og sendte ballen enkelt i åpent mål. Dette ble også sluttresultatet og vi kunne juble for tre deilige og viktige poeng.

Se kampfakta her

Amazon benyttet også kampen til å markere Rosa sløyfe-kampanjen. Spillerne hadde rosa sløyfer i håret, noen benyttet seg av rosa tape på håndleddene og alle entret banen med en rosa ballong i hånden. Foran fra venstre: Kari Nicole Johnston, Kamilla Bruhjell, Martine Trollsås Fenger, Ina Kristoffersen, Marie Aspenes, Emma Sannæs Kristiansen, Idun Kydland og Mina Sofie Pedersen. Bak fra venstre: Kari Hjembo, Mette Lorentzen, Lisbeth Rothschild, Lotte Egeland, Vårin Vik, Lise Thomassen Farstad, Kelsey Hood, Emma Pettersen, Nathalie Jørgensen, Ina Andresen, Marina Jensen, Ingrid Bergland, Julie Lossius, Steinar Pedersen og Andreas Thorsen Schoute. Foto: Jan Skaregrøm