Det ble en dramatisk opptakt til fredagens kamp i Norsk Tipping-ligaen. Regnet høljet ned og en time før kampstart stod deler av banen under vann, men heldigvis stoppet det å regne like etter kampstart, og dermed ble det forsvarlig å avvikle kampen.

Det var Fløy som tok initiativet i kampen, og allerede etter ni minutter tok Fløy ledelsen da Magnus Hallandvik forserte langs venstresida, og la hardt inn foran mål. Der var Dardan Dreshaj på plass og banket ballen i mål. Like etter burde nok Johan Kvame Naglestad scoret da han fikk ballen i meget god posisjon, men skuddet gikk rett på keeper.

Deretter roet spillet seg, men fortsatt var det Fløy som kontrollerte med mye ballbesittende spill. De spilte seg til to store sjanser. Først da Henrik Andersen la et perfekt innlegg som Dardan Dreshaj headet like over. Deretter holdt Christoffer Myhre på å score da han fluktet et innlegg fra Magnus Hallandvik like over.

Men den samme Myhre scoret 2-0 målet etter 40 minutter etter glimrende kombinasjoner av Dardan Dreshaj og Magnus Hallandvik på venstrekanten. Myhre fikk god tid i feltet på innlegget, og scoret sikkert. Dermed 2-0 til pause i en omgang der Express slapp lite til mot et fokusert og bra Fløy-lag.

Andre omgang startet med en stor sjanse til Dardan Dreshaj da han kom alene gjennom på litt skrått hold, men pasningen hans inn i feltet traff ikke noen Fløyspillere. Den samme Dardan Dreshaj var på farten igjen etter 50 minutter da et innlegg fra høyresiden traff Christoffer Myhre som blir tomålsscorer da han setter ballen sikkert i hjørnet.

Deretter kontrollerte Fløygutta omgangen ut, og på overtid fikk Torje Wichne pirket ballen i mål etter fint forarbeid av Pelle Sigurdsen. Dermed endte det med en fortjent 4-0 seier, og Nikola Trajkovic sine gutter kunne nok en gang ta i mot hyllest fra Rægestimen.

Christoffer Myhre ble fortjent kåret til dagens Fløyspiller av Klubb 22, og Dardan Dreshaj var også meget sentral denne kvelden. På Express utmerket Marius Brun Henriksen seg, og viste at han er en meget bra spiss.

Gutta leder nå med 16 poeng før Pors og FK Tønsberg i lørdag spiller borte mot henholdsvis Brodd og Staal Jørpeland.

Fløys lag: Henrik Markussen, Erlend Skagestad, Johan Kvame Naglestad, Sven Fredrik Stray, Omar Markovic, Henrik Andersen, John Olav Norheim, Tony Hieu Vo, Christoffer Myhre, Magnus Hallandvik og Dardan Dreshaj.

Benyttede innbyttere: Henrik André Dahlum, Torje Wichne, Pelle Sigurdsen, Magnus Ask Mikkelsen og Oleksandr Vysochenko

Express: Marius Aagre Larsen , Harun Begluk, Amid Arezou Tore Erik Skeimo Løvås, Jaran Jørgensen, Runar Furre, Arne Einarsen, Ali Hossainy, Jim Eriksen Skårdal, Marius Bruun Henriksen, Ole Marius Håbestad

Benyttede innbyttere: Anel Valjevcic, Viktor Bjørkås,Tobias Isberg Wilson

Gult kort: Amid Arezou, Express