I søndagens turnering i Gimlehallen stilte en del lag som har vært med tidligere og ellers noen nye ansikter. I den ene semifinalen møttes El Cartel og Forsvarets Futsalkommando til dyst, og her var det El Cartel som gikk videre etter 1-0-seier. I den andre semifinalen møttes Volvo240 og NM-vinneren og sørlandsmesteren fra 2015,

. Volvo240 gikk videre til finalen med 2-0-seier over KSI Futsal og kampen om finaletrofeet sto dermed mellom Volvo240 og El Cartel.

Finalen bar preg av to gode lag med litt slitne ben. Det var jevnt hele veien, men det var store sjanser og fine redninger fra begge keeperne. Volvo240 fikk et lite overtak og gikk opp til 1-0-ledelse like før pause. El Cartel utlignet midt i 2.omgang, men det var Volvo240 som hadde det lille ekstra i kampen og vant 2-1.

Sesongens første turnering i avd. Kristiansand starter 5. november.