Kristiansanderen Mark Bjorvand har laget musikkvideo til Gimletroll-laget han er blitt så glad i.

Bjorvand melder følgende til Lokalsporten:

– Jeg er sjåfør for Gimletroll-laget på noen av kampene. Og derfor har jeg vært tilskuer på kampene og blitt så begeistret over alt som skjer i disse turneringene. Å vinne eller tape blir helt uvesentlig, da spillegleden er så stor. Jeg har blitt venner med mange av de på laget og hadde bare lyst til å lage en sang og video for dem. Jeg har stor respekt for trener Leif Emanuelsen og andre som har jobbet frivillig i mange år. Men etter å ha vært litt med på det, så ser jeg fort hvorfor de gjør det.

Jeg har tidligere laget en del sanger og video for andre i samme miljøer, som IK Våg-sangen og Happy Days-sanger og –videoer. Og grunnen for å lage dem er enkel: Takknemligheten og gleden de viser for sangene er verdt det!

Mangeårig trener for Gimletroll PU, Leif Emanuelsen, supplerer:

Gimletroll er et av sju lag i håndballserien for PU på Agder. Laget har 15 spillere, som trener og spiller kamper med stor entusiasme og kjærlighet til klubben. Glede, bevegelse og humør er ord som passer på laget. De er vinnere, hele gjengen. IK Gimletroll er stolte av laget.