Allerede fra første pipeblås kunne det se ut som om alle nerver var lagt igjen i garderoben, for bortelaget tok hele initiativet i kampen og produserte masse sjanser innledningsvis. Helt mot spillets gang, var det derimot hjemmelaget som tok ledelsen. Martine Mæhle får utlignet, og lagene går til pause med 1-1.

To fremtredende Gimletroll-spillere i seieren mot Lyngdal: Charlotte Haddeland og Maren Smith. Foto: Foto: Martin Erikstad.

I andre omgang er det bortelaget som nok en gang tar ledelsen etter en flott scoring av Ingrid Omdahl. Kampen får nytt liv og blir meget nervepirrende da Lyngdal utligner etter 70 minutter. Noen minutter før slutt får Gimletroll frispark. Martine Mæhle slår en perfekt pasning til Maren Smith som plasserer ballen i vinkelen med et fantastisk hodestøt. Jubelen står nok en gang i taket, og tar helt av idet dommeren blåser kampen av! En MEGET fortjent seier til de oransjekledde, som ble mer spennende enn nødvendig. Utrolig moro ramme rundt kampen med mange tilskuere, både fans av hjemmelaget, og ikke minst mange tilreisende som støttet bortelaget.

Dette var en skikkelig lagseier, og trenerteamet er både stolte og glade på lagets vegne i etterkant. Dette fortjente de etter en kanongod høstsesong, der vi vant alle kampene våre. Faktisk står vi med ti seirer på rad nå. Nå får vi muligheten til å spille kvalik, og samtlige ser frem til å måle krefter med Fyllingsdalen fra Bergen og Fløya fra Tromsø de kommende helgene.

Lyngdal – Gimletroll: 2-3 (1-1)

1-0: Iselin Johansen (14)

1-1: Martine Mæhle (32)

1-2: Ingrid Omdal (57)

2-2: Maren Njerve (70)

2-3: Maren Smith (84)