HAMAR: Lagene spilte trippelkamp i helgen og møttes lørdag for andre gang etter at Oilers hadde slått hjemmelaget med 9-1 i den tv-sendte kampen i CC Amfi fredag.

Et redusert Storhamar-lag med 12 spillere skulle kjempe lørdag mot den suverene serielederen som etter sine åtte kamper ledet serien med ni poeng på serietoer Hasle-Løren.

Oilers-toget på kvinnesiden dominerer som forventet serien og Silje Gundersen fra Søgne i Kristiansand banket inn ni mål og hadde fem assist på de tre kamper på Hamar.

Denne artikkelen ble først publisert her

– Hockey er jo det jeg elsker og jeg elsker å score mål og produsere for det beste laget, fortalte Gundersen etter lørdagens kamp.

Hun vil ikke være med på at Oilers er så veldig overlegne som man skal ha det til. Hun gir også motstanderen skryt for bra hockeymatcher.

Foto: Ole Christer Nylende

– Det at de har jenter i eliteserien viser at de har jenter som kan spille hockey, og det at vi også går ut og kjemper fra starten, gjør jo at Storhamar kjenner på hvem vi er. De er et veldig godt lag og vi må kjempe for de målene vi scorer, sa 17-åringen.

Foto: Skjermdump

Storhamar spiller i den øverste divisjonen for første gang og laget er forventet en tøff sesong, men trener Luis Gines er fornøyd med innsatsen til laget på tross av stortap mot serielederen:

– Ja, vi er ganske ferske. Det er første året vi går opp i ligaen her, så det er spennende og veldig moro å få være med og kjenne litt på hvordan det er å spille mot de store lagene.