KRISTIANSAND: Søndag var det duket for nok et toppoppgjør for Randesund herrelag, denne gang på hjemmebane. På motsatt banehalvdel var det Åsane som var hinderet. De første 10-15 minuttene var Randesund helt avskrudd og ikke på jobb.

Åsane ledet 10-3 før Randesund endelig begynte å våkne. Avslutningene innledningsvis var helt bak mål og vi skjøt en 2. divisjonskeeper til elitenivå. Vi ble tatt litt på senga av gjestenes 5-1-forsvar, noe vi ikke var klar over de hadde i verktøykassa.

Pauseresultatet var 13-18 i favør Åsane og det var fortjent. Nok en gang følte nok spesielt Randesund at i de fleste situasjoner ble det dømt i favør Åsane og ikke oss.

Etter pause hadde vi bedre heng og slapp «bare» inn 12 mål. Åsane hadde duellsterke spillere som gjorde en god jobb i angrep. Vi hadde en liten plan på angrepsspillet og fikk i bunn og grunn flere mål på litt heldig vis.

Det endte med et firemålstap og en velfortjent seier til Åsane. Dermed falt vi ned på fjerdeplass i 2. divisjon avdeling 3, mens Åsane nå er nummer to på tabellen. Nå venter knappe to ukers kamppause før det er ny spillehelg i Bergen den første helga i desember.