Randesund jubler etter lørdagens triumf hjemme i Sukkevannhallen. Bak fra venstre: Martine Thorsen, Mari Egeland, Anne Linn Eriksen, Martine Andersen, Helene Isachsen, Hanne Byklum, Anne Charlotte Rosenvold, Elisabeth Rosenvold og Ine Lindgren. Foran fra venstre: Hanne Andve, Amanda Eriksen, Vilde Strandli, Kristine Thomassen, Mina Gregersen, Ingvild Westersjø og Camilla Hennig-Olsen. Randesund jubler etter lørdagens triumf hjemme i Sukkevannhallen. Bak fra venstre: Martine Thorsen, Mari Egeland, Anne Linn Eriksen, Martine Andersen, Helene Isachsen, Hanne Byklum, Anne Charlotte Rosenvold, Elisabeth Rosenvold og Ine Lindgren. Foran fra venstre: Hanne Andve, Amanda Eriksen, Vilde Strandli, Kristine Thomassen, Mina Gregersen, Ingvild Westersjø og Camilla Hennig-Olsen. Foto: Hildegunn Byklum

Livsviktig Randesund-seier

Randesunds damelag fikk en pangstart på året med sitt nye trenerteam i ryggen og vant 30-29 hjemme mot Reistad.

KRISTIANSAND: Vi spilte en god kamp mot Reistad og er godt fornøyd med to poeng. Vi fikk tettet godt bakover og sto sammen i forsvar. I 1. omgang hadde vi bra kontroll. Vi hadde en femmålsledelse i 2. omgang, men slapp Reistad unødvendig inn i kampen mot slutten.

Det ble noen spennende sluttminutter, men vi ga aldri opp. Det var gøy å se at flere meldte seg på i kampen, både bakover og framover. Vi spilte hverandre gode. Vi har mer å jobbe med begge veier, så når det kommer på plass, vil det bli veldig bra.

Ekte lagseier

Kantspiller Camilla Hennig-Olsen scoret sju mål og ble kåret til vår beste spiller mot Reistad.

– Dette var en ordentlig deilig seier som virkelig smakte godt. Vi viser potensialet i laget vårt, der det blir en skikkelig lagseier. Våre nye lagledere coachet oss på en god måte og gjorde enkelte taktiske endringer som også bidro til at vi klarte å dra seieren i land, påpeker Camilla og oppsummerer den spennende slutten:

– Vi ledet med ett fattig mål og Reistad fikk muligheten til å utligne, men da var Hanne Byklum der og klarte å snappe en langpasning fra målvakten. Utrolig gøy og fortjent, tør jeg påstå.

Fornøyd toppscorer

Backen Martine Kårigstad Andersen ble vår toppscorer mot Reistad med åtte mål. Hun melder følgende:

– Reistad har spilt veldig godt i det siste, og derfor var dette et tegn på at denne seieren var en svært god prestasjon av oss. I tillegg var det viktig å vinne mot en direkte konkurrent på tabellen.

– Vi har foreløpig fått litt lite tid med vår nye hovedtrener Kristine Lunde-Borgersen og assistenttrener Ingve Tofteland. Men de har fått oss til å tro på oss selv og tro på at vi kan prestere godt og vinne. Mot Reistad var det tøft og jevnt ble mot slutten, men vi klarte å holde hodet forholdsvis kaldt, og vant derfor med det nødvendige målet.

Vi ligger nå på tiendeplass av 12 lag i 1. divisjon, med seks poeng på våre 11 første kamper. Fortsatt mangler vi noen poeng for å ligge på trygg plass, men det har vi troen på at vi skal klare å få til i løpet av sesongen. Vi gleder oss til seriekamp allerede onsdag mot Gjerpen, som også spilles på hjemmebane i Sukkevann. Vi skal ta med oss det som var bra fra seieren mot Reistad, og jobbe videre med det som kan forbedres.

Vis fakta ↓
Kampfakta