Da var det klart for årets tredje NM-runde i racing. Denne gangen, som sist også på Rudskogen, en bane jeg sliter litt i forhold til de litt mer motorsterke bilene.

Ankom banen fredag formiddag for å rigge opp telt og gjøre bilen klar. Fikk kjørt tre treningspass, men fikk ikke helt flyten som jeg ønsket. Kjørte på brukte dekk så jeg regnet med jeg skulle slite litt med farten.

I lørdagens kvalifisering stemte ting bedre, men været var veldig utrygt da det var litt regn i luften. En liten regnbyge kom rett før vi skulle på banen, men det var ikke mer enn at det ble fuktig på banen. Da vi kjørte ut på banen, var det tørt og jeg fikk satt en bra rundetid på første runden og runden etter begynte det å regne. Da merket jeg at det ble glattere og jeg kjørte inn i pit og sto der en liten stund. Da sluttet det og regne og jeg kjørte utpå igjen og fikk satt en ny tid som holdt til ny pers med et tidelssekund og 3. raskeste tid i klassen.

Løp 1:

Fikk en ok start og hang greit med de to foran. Etter noen runder kom jeg meg forbi og opp på P2. Fikk ei lita luke til neste mann som jeg klarte å holde noen runder før jeg begynte å bli hardt presset. Klarte å holde 3. plassen bak meg i flere runder, men til slutt så kom han forbi og stakk litt ifra. Kom da i mål på en grei 3. plass.

Løp 2:

Startet fra 4. startspor og fikk en grei start. Det var utrolig jevnt i første halvdel av løpet. Det skilte bare 3 sek mellom 1. og 6. plass og det var mye kniving om plasser. Jeg var en stund nede på 5. plass, men mot slutten av løpet klarte jeg og avansere noen plasser og kom inn til nok en 3. plass.

Se video her:

Løp 3:

Startet fra 4. startspor, kom greit ut i starten. Lå en stund på 3. plass, men mistet den ganske kjapt igjen. Hadde ei grei luke ned til 5. plass, men pga noen biler som vi tok igjen med en runde som hindret meg i en gulflagg sone, (der da er det ikke lov til å kjøre forbi) så klarte bilen bak og tette luka og komme forbi. Kom til slutt i mål som nr 5, men en bil foran i feltet fikk en tids straff på grunn av en tyvstart så fikk jeg en 4. plass.

Neste NM-runde er også på Rudskogen den 1-3. september.