Gutta fortsatte lørdag sin seiersrekke i Norsk Tipping-ligaen, og tok sin sjette seier på rad, borte mot Halsen i Larvik. Før kampen var det klart at Pors avga to poeng hjemme mot Staal Jørpeland, og dette tente nok gutta ekstra.

For det var Fløy som startet desidert best med høyt press med flere farlige dødballsituasjoner som resultat de første fem minuttene. Etter kom det til tider unge, velspillende Halsen-laget mer med i kampen, men de slet med å produsere store sjanser.

Midtveis i omgangen tok Fløy mer og mer over, og det var egentlig et tidsspørsmål om når det første målet ville komme. Etter drøye halvtimen ga trykket resultat da ballen havnet i nettet etter dødball med påfølgende møljespill. Scoringen ble registrert som selvmål. Like etter var det klart for dobling av ledelsen da Henrik Andre Dahlum satte ballen sikkert i mål etter glimrende forarbeid av Magnus Hallandvik. Den samme Dahlum var forøvrig farlig frampå flere ganger i første omgang med gode skudd og et par farlige dødballer.

Omgangen ebbet ut med klart Fløyovertak, og noen av publikummerne på tribunen mente at dette ville bli en lett Fløyseier.

Andre omgang startet noe roligere, men etter fem minutter fikk Fløy en gigantsjanse da Dardan Dreshaj la fint inn fra høyresiden, men ingen Fløyspillere maktet å få ballen i mål da den trillet langs streken. Like etter var det klart for 3-0 da Christoffer Myhre spilte Magnus Hallandvik fri med en stikker, og Magnus scoret sikkert.

Etter dette viste det unge Halsen-laget glimrende moral samtidig som våre gutter falt noe i intensitet. Dette førte til mange Halsen-sjanser i en periode og det var på ingen måte ufortjent da de reduserte på straffespark etter drøye timen spilt. Etter scoringen trykket Halsen på for nok en redusering, men mot slutten gikk nok unggutta noe tomme og Fløy overtok igjen initiativet. På overtid fikk en hardtjobbende Dardan Dreshaj lønn for strevet da han lobbet elegant i mål alene med keeper.

Dermed kunne gutta bokføre nok en solid seier på bortebane. Beholdningen denne gang var førsteomgangen der Sven Fredrik Stray ryddet godt opp i de bakre rekker. Framover på banen var som sagt Henrik Andre Dahlum aktiv. Dardan Dreshaj jobbet og slet kampen gjennom.

Nå er det bare å gjøre klart for neste hjemmekamp førstkommende fredag kl. 19.00. Møt opp og se våre gutter i flomlyskamp!

Laget: Andreas Hoppestad, Erlend Skagestad, Mathias Laudal, Sven Fredrik Stray, Torje Wichne, Tony Hieu Vo, John Olav Norheim, Magnus Hallandvik, Henrik Andre Dahlum, Christoffer Myhre og Dardan Dreshaj.

Innbyttere: Henrik Markussen, Omar Markovic, Vegar Landaas, Magnus Ask Mikkelsen, Johan Naglestad og Henrik Andersen

Gult kort: Christoffer Myhre