Årets første treningskamp endte 3-0 til Vindbjart etter en overbevisende andreomgang. 20 spillere var innpå, etter at nesten hele laget ble byttet i pausen.

Vindbjart fra høyre: Homme(Olsen-72′), Gimmestad(Jones-45′), Johansen(Follerås-45′), Jon Ole(Buckner-45′), Isak(Nesset-45′), Vo, Jansen(Skeie-45′), Høyland(Kvaalen-45′), Zernichow(Pedersen-45′), Vindfjell, Bendu(Repstad-45′)

Tony Vo og Victor Vindfjell er relativt nye prøvespillere fra Pors og spilte hele kampen. Bendu og Pedersen er også prøvespillere, men har vært med siden i høst.

Første omgang var preget av dårlig bevegelse og mye rot. Høyreback Isak Reinhardsen skapte noe første del av omgangen, og Tony Vo var nære på å sette ett av innleggene, men ballen gikk like over mål. Donn var nærmest scoring med et skudd i stolpen etter en corner. Daniel Johansen fikk også en mulighet på corner da han stod helt alene på bakerste, men kom ikke høyt nok til å få ballen på mål. Det sto 0-0 ved pause.

I andre omgang var det rett og slett klasseforskjell på lagene. Kvaalen styrte mye og slo mange gode crossere, slik at kantspillerne og backene fikk ballen i gunstige posisjoner. Alex Jones utfordret ofte innover i banen og skapte undertall for Donn. Victor Vindfjell spilte en meget god andre omgang og fikk vist sitt repertoar med driblinger, innlegg og skudd. Rasmus Repstad, som gikk skadet omtrent hele fjorårssesongen viste lovende takter og scoret allerede etter 5 minutter på banen etter en corner fra Kvaalen.

Donn fikk sin eneste mulighet i omgangen like etter da deres bestemann Marius Harv dro seg fri og skjøt, men Homme fikk slått ballen utenfor. 2-0 kom også på corner fra Kvaalen. Denne gangen var det Christian Follerås som stanget ballen i mål med stor kraft. Like etter la Repstad på til 3-0 da Vindfjell kom rundt og la inn. Ballen gikk via en forsvarer og Repstad var våken frempå og nettet enkelt. Follerås holdt også på å bli tomålsscorer da han igjen fikk gå opp alene på corner, men ballen ble reddet på streken. Kampen ebbet litt ut på slutten, med Vindbjart som kontrollerte. Det virket som om Donn gikk litt tomme i andre omgang etter å ha løpt mye før pause.