Sluttresultatet ble 26-23 i gjestenes favør. Fire og et halvt minutt før full tid var KIF ferdigsonet på en tominutters utvisning. Jørgen Nordby entret banen to sekunder før utvisningsperioden var over. Det medførte nok en utvisning.

Og drøye tre minutter før full tid ble Erlend Aarstein Hansen så røft og stygt taklet at han kom med en spontanreaksjon som medførte at spilleren fikk rødt kort. Dermed stod KIF igjen med fire utspillere i de siste minuttene, og ble straffet hardt. Follo økte sin ledelsde fra 23-24 inn mot sluttsignalet til 23-26.

kif

KIF hadde stort sett kontroll over kampen i første omgang, og var hele tiden i en ledelse, som på det meste var fire mål.

Lagene gikk til pause på en ledelse til hjemmelaget på 14-12.

Kontrollen som hjemmelaget hadde hatt i første omgang forsvant straks etter pause. Etter snaue fem minutter hadde Follo kommet i ledelsen.

Kaptein Sindre Roseland Sørli.

Etter 24 minutter hadde KIF kommet á jour og med en ledelse på ett mål. Men så var det de hektiske sluttminuttene som felte hjemmelaget, som også i borteoppgjøret tapte mot Follo i høst.

Begge lagene utmerket seg med gode keepere som avverget mange mål.

KIF hadde 47 skudd og 23 mål. Follo 52 skudd og 26 mål.

Skuffet kaptein

KIFs kaptein Sindre Rosseland Sørli er skuffet etter kampen.

-Vi spiller en god førsteomgang, med godt forsvarsspill, en god innsats av keeper Adin Sehovic som bidrar til vår ledelse ved pause. Andreomgangen starter litt dårlig angrepsmessig. Vi sliter med å få i gang rytmen, slik at ledelsen hentes inn. Sluttminuttene endre opp med dårlige avgjørelser både her og der, som bidrar til undertall, utvisninger, rødt kort og et beklagelig sluttresultat. Men vi er fortsatt gode. Det har resultatene mot topplagene vist. Og ellers var det strålende med så mange entusiatiske tilskuere på tribunen, avslutter Sindre.