KRISTIANSAND: Det var duket for opprykkskamp på Flekkerøy nok en gang. Denne gangen for de nest beste i klubben, nemlig Fløy 2 i 5.divisjon. Motstander var Froland. Rægestimen stilte mannsterke og hyllet spillerne i kjent stil med kreative sanger. Laget hadde et meget godt utgangspunkt fra første kvalikkampen, hvor de vant hele 7-1. Flere lokalfotballentusiaster hadde møtt opp for å få med seg opprykkskampen, så alt lå til rette for en fabelaktig kveld.

Fløy 2 stilte med følgende lag:

Henrik Markussen – Fredrik Haldorsen, Anders Høgetveit, Martin Skaiå, Marius K. Johansen (K) – Henrik ‘Heggi’ Andersen, Magnus Hallandvik, Oleksandr Vysoschenko – Gabriel ‘Gabbi’ Ingebretsen, Oscar Tønnessen, Pelle Sigurdsen.

Benk: Mathias Grundetjern, Andreas Vik, Petter Richardsen, Elias Bakke, Daniel Eikeland.

Kampreferat:

7. min: 1-0, Høgetveit. Frispark slått fra Hallandvik hvor Anders Høgetveit rager høyest og header ballen i mål, skummelt likt Peter Crouch.

20. min: 2-0, Oscar. Fantastisk scoring av øyagutten Tønnessen! Curler ballen i lengste fra skrått hold.

32. min: 2-1, Froland reduserer på corner.

36. min: 3-1, Fløy 2 svarer med en gang. Straffescoring av Gabriel Ingebretsen som druser ballen høyt i mål. Ingen keepere på Sørlandet redder den straffen.

Lagene går til pause på stillingen 3-1 til Fløy 2.

55. min: 4-1, Skaiå. Midtstopper Skaiå fyrer av fra 35 meter og smeller den rett i mål!

62. min: 5-1, Skaiå. Martin Skaiå er on fire og scorer nok en gang. Denne gangen stupheader han ballen i mål!

76. min: Fløy 2 går opp i 6-1-ledelse etter nydelig scoring fra Fredrik Haldorsen. Curler ballen i mål fra 20 meter.

82. min: Froland reduserer til stillingen 6-2.

89. min: 7-2, Bakke. Fløy 2 øker ledelsen etter fin scoring av lynvingen Elias Bakke.

90. min: 8-2, Eikeland. Scoring etter stjerneraid av unggutten Daniel Eikeland.

Det hele ender 8-2 på Øya. Fløy 2 sikrer dermed opprykk til 4.divisjon med klassesifrene 15-3 sammenlagt.

Det har vært en fantastisk sesong for hele klubben med to imponerende opprykk. Fløy får med det i 2018 det beste sportslige tilbudet på Sørlandet for sultne fotballspillere med ambisjoner; med spill i 2. og 4. divisjon og juniorlaget blir å finne i 1.divisjon! Alt ligger til rette for nydelig rægefotball på Flekkerøya i årene framover.

Vi vil med det takke alle publikummere, motstandere, dommere og andre bidragsytere for denne fantastiske 2017-sesongen. Go Fløy!