Fra hav til hei

Distriktet vårt byr på masse muligheter til fysisk aktivitet året rundt i vårt varierte Agder. Jeg er normal mosjonist som foretrekker å holde på med utendørsaktiviteter. Jeg hadde lenge tenkt at det ville vært gøy å kombinere noen av de på samme dag. Så, etter uker med kaldt vær og mye vind kom godværet og \[…\]

Distriktet vårt byr på masse muligheter til fysisk aktivitet året rundt i vårt varierte Agder. Jeg er normal mosjonist som foretrekker å holde på med utendørsaktiviteter.

leif6

Jeg hadde lenge tenkt at det ville vært gøy å kombinere noen av de på samme dag.

leif3

Så var det å sette seg i bilen å komme seg til fjells og spenne på seg skiene. Noen helt enestående gode skiforhold så langt ut i juni her på Sørlandet måtte bare oppleves. Med utgangspunkt fra P- plassen inn mot Svartenut på Brokke- Suleskardveien var en midt i smørøyet. Ei lita mil ble tilbragt på fjellskiene på et fantastisk overraskende godt føre. For å avslutte dagen på en god måte satte jeg meg på sykkelen og tok en fin tur mellom meterhøye brøytekanter i det fine været. Et par mil fikk jeg loggført her.

Agder byr på alt, du trenger ikke reise ut av distriktet for å få gode naturopplevelser, du har dem rett utenfor døra di.

Oppfordrer alle til å benytte seg av muligheten til en sommer skitur de kommende dagene og ellers de varierte mulighetene vi har rundt oss.

God tur!

leif5