KRISTIANSAND: Selv om det ble et klart tap til slutt, hang Fløy-gutta godt med i lange perioder mot et bra Jerv 2-lag som slo Vigør i første serierunde.

Kampen åpnet på verst tenkelige vis for hjemmelaget 2, som ble presset langt tilbake i banen og Jerv 2 scoret to raske mål. Elias Moseng Rydningen scoret i det 8. minuttet og Phillip Syvertsen i det 11. minuttet. Etter dette kom Fløy 2 bedre inn i kampen, og det var ikke ufortjent da Kalle Sigurdsen i det 20. minutt reduserte med en fin heading etter innlegg fra Erik Ødegaarden på høyresiden.

Etter halvtimen hadde vertene en stor mulighet da Hædi Dib knallet ballen i stolpen etter glimrende gjennomspill av Aksel Kloster. Siste halvdel av omgangen var det Fløy 2 som var det førende laget og et par ganger var det nære på scoring etter godt kombinasjonsspill.

Etter pause hadde Jerv 2 de største sjansene, men flere ganger var det likevel nære på for Fløy-gutta. Etter 72 minutter avgjorde bortelaget på mange måter kampen, da de gikk opp til 3-1 ved Martin Vik. Noah Beisland Chalchoul økte til 4-1 fem minutter før slutt.

Det var likevel bra innsats av hjemmelaget. Spesielt Kristoffer Birkeland imponerte med drivende godt midtbanespill, med gode pasninger og fint overblikk. Ekstra pluss også til Aksel Kloster for en fin 1. omgang.

– Jeg synes vi var fullt på høyde med Jerv 2. Vi fikk en dårlig start med 0-2 etter ti spilte minutter. Vi var nære utligning, men de punkterte kampen like før slutt, oppsummerer Fløy 2-trener Marius Kjørvik Johansen.

– Jeg er fornøyd med at vi tok med oss tre poeng, men vi har en del mer å gå i banespillet vårt, melder Jerv 2-trener Erik Krokvik til Lokalsporten.

Kommende mandag står Froland for tur for Fløy 2 på Kringla stadion. Etter denne kampen er det lov å ha med A-lagsspillere som ikke spiller fra start.