EGERSUND: Fløy reiste til Egersund uten spillere som Bjørnar Hove, Sebastian Fredriksen, Anders Hella, Benjamin Sundo og Peder Dovland. Til tross for dette hadde det ikke vært ufortjent at Fløy hadde klart minst uavgjort etter spill og sjanser mot et skadefritt EIK.

Fløy kom best i gang i denne kampen og viste bra pasningsspill, og slapp EIK lite til de første 10 minuttene. Sakte, men sikkert tok EIK over banespillet og skapte noen halvsjanser utover omgangen. Det sleipe underlaget skapte problemer for begge lag og det var åpenbart vanskelig å få til skikkelig pasningsspill. Gressbaner i Norge utpå høsten er tydeligvis vanskelig.

Etter 36 min scoret EIK ved Hammerhaug etter at han fikk stå helt alene på 8-9 meter og heade et innlegg fra høyre i mål. Helt mot slutten av omgangen utlignet stopperen Xiolong You til 1-1 etter en retur fra EIK-forsvaret som havnet i beina på Long, som skjøt knallhardt i mål.

I 2. omgang bølget spillet fram og tilbake og begge lag spilte seg til sjanser og spesielt Fløys Emil Grønn Pedersen hadde flere muligheter som ikke ble omsatt til scoringer. Men etter 73 minutter scoret Preben Hille etter det som så ut som et innlegg gikk inn i motsatt nettvegg. Like etter fikk EIK tildelt straffe etter en noe uvøren tackling. Straffen satte Adrian Bergersen sikkert i mål.

I det 90. minutt fikk EIK et hjørnespark som ble svingt inn foran mål. Ingen Fløy-forsvarere fikk headet ballen unna og Ådne Midtskogen headet kontant i mål. Dermed endte det med at EIK knep 3. plassen foran Fløy.

Jevnt god laginnsats, og André Richstad dominerte til tider midtbanen sammen med Dirirsa Gamachis. Keeper Ante Knezovic måtte også i aksjon flere ganger.

Trener Joey Hardarson var tålig fornøyd etter kampen til tross for tap. Med så tunge fravær sto gutta for en god prestasjon på en vanskelig bortebane. Joey, som kjenner Fløy godt, mener at sesongens 4. plassen nok er den beste prestasjonen noe Fløy-lag har gjort i og med at PostNord-ligaen nå består av bare to avdelinger.