KRISTIANSAND: Tradisjonen tro skulle vi avslutte fotballsesongen med Trollcup siste helgen i oktober. Det var et lag med mange slitne bein etter en lang sesong med mange kamper, men det var likevel en motivert gjeng på 14 spillere som møtte tidlig til første kamp lørdag morgen. Etter at gruppespillet var gjennomført lørdag var det duket for finale mot Randesund på Hellemyr dagen etter.

Det var en spent gjeng som skulle møte Randesund i finalen, og ettersom de hadde med flere spillere som har spilt for damelaget i 2. divisjon denne sesongen, var det de grønnkledde som var forhåndsfavoritter. Til lyden av kubjeller og heiarop ble finalekampen imidlertid tett og jevn, og det var mange tøffe dueller ute på banen.

Ved ordinær tid var det fremdeles 0-0, og det var dermed klart for straffesparkkonkurranse. Det ble en spennende affære med høy puls og nervene utenpå drakta. Til slutt var de jentene fra Gimletroll som hadde best kontroll på nervene og dro i land seieren med fire straffescoringer mot Randesunds to.

Målene ble satt iskaldt i mål av Celina Waage, Thea Ingebretsen, Rebecca Abusland og Martine Bårdsen. Gimletrolls keeper (Therese Robstad-Johannessen) stakk i tillegg av med kåringen som finalens beste spiller etter en strålende kamp, inkludert den avgjørende redningen i straffesparkkonkurransen. Dermed kunne lagets kaptein og gledesspreder Thea Ingebretsen heve pokalen til stor jubel fra de fremmøtte.

Seieren i Trollcup blir stående igjen som et utrolig flott minne for spillere, trenere og foreldre, og det er en sann glede å få være med disse jentene både i trening og kamp. Takk til alle som har vært med rundt laget!

Spennende minutter underveis i den avgjørende straffesparkkonkurransen. Foto: Privat