BERGEN: Randesund vant 31-23 over BSI lørdag og spilte uavgjort 28-28 mot opprykksfavoritten Bjørnar søndag. Kjetil Tveits menn topper dermed 2. divisjon avdeling 3 med 13 poeng på 8 kamper, ett poeng foran Nærbø 2 (7 kamper). Se tabellen her.

Lørdag startet med en lang dag på fly og lang ventetid på Gardermoen før siste stopp, Bergen. Dette var noe som preget lørdagens kamp. Randesund hadde grei kontroll bakover, men manglet presisjonen i de avgjørende skuddøyeblikkene mot en god BSI-keeper. Vi gikk til pause med en ledelse på ett mål.

Anført av en meget effektiv Even Tinnesand klarte vi etter pausen å opparbeide oss en større og større luke. Tinnesand endte opp med 11 scoringer, og vi vant 31-23 på en middels dag.

Søndag var det kamp mot favoritten Bjørnar. Vi hadde en bedre oppladning til kamp, med en god natts søvn på hotellet og en utmerket frokost og lunsj. Vi startet kampen på en ypperlig måte og tok tidlig en tremåls-ledelse. «Speedy Gonzales» alias Job Robertsen var virkelig på jobb og kjørte karusell med Bjørnar. Petter Johansen og Even Tinnesand skal også ha skryt for gode skudd bakover i banen.

Lagene fulgte hverandre tett, men i de siste ti minuttene rykket Bjørnar fra med tre-fire mål. Randesundherrene viste sterk vilje og snudde 26-23 til 27-28, og brått var det gjestene som ledet.

Kampen endte 28-28, og begge lag følte nok de kanskje ble fradømt seieren. Neste kamp for Randesund er kommende søndag mot et beintøft Åsane-lag. Vel møtt i Sukevannhallen klokka 14.30!