Vi stilte som vanlig med mange spillere med A-lagserfaring, men gjestene gikk tøft ut fra start og stresset oss til å gjøre feil bak tidlig. 1-0 ved Simen Lirio ble snart til 2-0 etter kun ti minutter. Steffen Richter Pedersen fikk komme umarkert bak i feltet og sette foten på et innlegg fra venstre. Vi var langt fra vårt beste nivå i første omgang, men kom til noen gode muligheter. Magnus Langerud satte ballen utenfor alene med keeper, Tobias Collett satte et frispark i tverrliggeren og Sebastian Fredriksen var alltid farlig fra venstrekanten.

Cirka ti minutter før pause fikk keeper Aleksander Lie seg en smell i hodet, og selv om han kom seg opp på beina igjen, tok det ikke så lang tid før han tydelig hadde problemer, og måtte ut. Uten reservekeeper i troppen tok midtstopper Børge Engesland på seg keeperdrakta og holdt nullen til hvilen. I pausen gjorde vår altmuligmann Harald Hansen seg (om mulig) enda bedre kjent med regelverket for breddefotballen og fant en mulighet til å føre opp tidligere førstekeeper, nåværende keepertrener og ving på Vindbjart 3, Halvor Homme, på dommerkortet til andre omgang. Vi satte umiddelbart i gang jakten på redusering, men ble tatt på senga etter ti minutter, fikk kontring imot og Richter Pedersen øket til 3-0.

Vi hadde mye mer ball i andre omgang enn i første, men bortsett fra Børges redusering etter sytti minutter (innlegg fra Tobias) var vi ikke dyktige nok foran motstanderens keeper og det endte med tap 1-3. Lyngdal skulle spilt mot Gimletroll (som har trukket laget) denne runden, så vi beholder førsteplassen inntil videre, men dette var et slag i trynet i tetkampen. Selv om vi kanskje hadde fortjent noe mer, spilte Våg bra og bør greit holde seg unna nedrykk hvis de fortsetter slik resten av sesongen. Vi får bare se frem mot neste mandag og kamp på Sukkevann mot Randesund.

Vindbjart 2: Aleksander Lie, Ishan Skårdal, Daniel Tveitaa Johansen, Børge Engesland, Sondre Samuel Nordhagen, Hans-Robin Enoksen, Daniel Goa Utgård, Tobias Collett, Magnus Langerud, Kawsu Jabai, Sebastian Fredriksen. Innbyttere: Lucas Næss, Martin Gardiner, Jonatan Sindholt Syvertsen, Halvor Homme.