– Jeg ligger godt an, men man vet aldri. Det er flere som har lagt inn en sluttspurt nå, og nå som jeg typisk nok ble skadet, kan jeg ikke regne med å hanke inn flere poeng, sier

.

Da Fædrelandsvennen snakket med ham fredag formiddag, hadde har akkurat løpt på seg en strekk i Sprekingen-segmentet «Strandpromenaden».

– Slikt må man regne med. Jeg har fått prøvd meg mer i de ulike segmentene nå i høst enn jeg hadde trodd, og er ganske godt fornøyd alt i alt. Det blir spennende å se hvordan det ender, sier Fiskvik.

Sprekingen-konkurransen avsluttes midnatt mandag 31. oktober. Blant herrene har Fiskvik per mandag formiddag 31. oktober 1287 poengsammenlagt, mens

har 1269 og

har 1205 poeng. Fiskvik leder også i langrenn/rulleski-delen, mens Bent-Inge Bakke er best i sykling med poeng og Ståle Gjelsten i løping.

– Målet mitt har vært å havne på pallen i de ulike grenene, opplyser Fiskvik.

Mens det har vært kniving i toppen blant mennene, festet Siren Breidalen Wulff tidlig grepet blant kvinnene i Sprekingen. Hun fikk en fin start på langrennsdelen, har fulgt strålende opp med sin spesialgren sykkel, og har lagt inn et ekstra gir på løpingen også. Hun har bare fem menn foran seg på sammenlagtlisten.

– Jeg har en muskulatur som gjør det vanskelig for meg å løpe for fullt, så jeg er faktisk positivt overrasket over hvordan det har gått i løpesegmentene, sa Siren Wulff.

Wulffs tøffeste konkurrent sammenlagt er Barbro Engebretsen. Hun står nå bokført med 604 poeng sammenlagt, mot Wulffs 1031. Det er imidlertid mye jevnere i dameklassen enn hva poengene tilsier, siden de står på samme liste som mennene. Engebretsen ledet før helga løpekonkurransen blant damene, mens Wulff toppet i både langrenn/rulleski og sykling. Nå har Wulff ledelsen også i løpekonkurransen.

– Siren er gjennomtrent og god, så det er fullt fortjent at hun er best sammenlagt, påpeker Engebretsen.

Du får mer innblikk i Sprekingen her.

Les også: