TROMSØ: I løpet av 1. omgang klarte vi ikke produsere noen gode sjanser og det var stort sett Fløya som hadde de store sjansene. Det var kun en god Marie Aspenes i mål som holdt oss inne i kampen. Da det var spilt 36 minutter slo Fløya en ball i bakrom, og der klarte vi ikke henge med. Alene mot Aspenes satte Ina Birkelund ballen i mål. Vi gikk til pause på stillingen 1–0.

Etter pause var vi mer på og mer presise i vårt eget spill, men heller ikke i denne omgangen klarte vi å skape de gode sjansene. Det nærmeste vi kom var et frispark som var nær krysset, men skuddet ble reddet av Fløya-keeperen. Defensivt sto vi mot det meste vertene kom med, men da det var spilt 82 minutter, ble vi hardt straffet da vi mistet ballen til en Sandra Simonsen rett ved 16-meteren. Fløya økte til 2-0, som også ble sluttresultatet. Nå gjenstår kun én seriekamp og den spilles søndag 14. november kl. 12 på Levermyr. Møt opp og støtt jentene i siste kamp!