I rallycross supernasjonal klasse 2 vant Kjetil Larsen fra NAF Motorsport Aust-Agder foran Trond Martinsen fra NMK Larvik og Bjørnar Josdal fra NMK Kvinesdal.
Vinner av Romnes Cup 2015, June-Marie Tronstad fra NAF Froland, flankert av Inger Rødli nr. 2 og Maria Sagemoen nr 3 I Romnes Cup, begge fra KAK.
Camilla Svendsen mottar sjekken fra banksjef Harald Flaa som delte ut pokalen på vegne av Birkenes Sparebank.
I rallcycross supernasjonal klasse 3 vant Morten Raen KAK foran Thor Erik Ustad fra NAF Mortorsport Aust-Agder.
I rallycross RCN under 2,4 vant Øyvind Granum KAK foran Tomas V Østebrød NMK Egersund og Ole Asbjørn Byberg fra NMK Sandnes og Jæren. Byberg var gått før premieutdelingen og ikke med på bildet.
Vinner av Birkenes Sparebank Cup, Camilla Svendsen, flankert av de to hun har kjempet om pokalen med gjennom hele sesongen, Lena Flakk og Tobias Erlandsen.

To hovedpokaler

Det ble to flotte bilsport dager med mange tilskuere ringside. Hele 108 biler fra begge Agder-fylkene samt Rogaland og andre fra Neder Hallingdal, Grenland, Larvik, Gardermoen og en gjest fra Danmark. Det var ca 500 tilskuere lørdag og ca 800 søndag som koste seg med bilsport i vakkert høstvær.

Vi hadde to store pokaler som skulle deles ut, Birkenes Sparebank Cup til best junior i bilcross junior fra Birkenes commune, og Romnes Cup til beste bilcrossfører i dameklassen 2015. Begge deles ut på grunnlag av totalt fire stevner i løpet av 2015 sesongen på Rugslandsbanen.

I Birkenes Cup var det tre juniorer som har vært best og svært jevne gjennom hele sesongen.

I juniorklassen vant Nikolay Rike Grønlund fra NMK Konsmo foran Olav Breimyr Hansen fra NAF Froland og Ståle Skjulestad Korsvik fra KNA Aust-Agder.

Siste stevnet avgjorde og da var det Camilla Svendsen som vant pokalen og gavepremien på 3.000 kroner for 2015.

I Romnes Cup var det lenge flere som kunne vinne, men foran siste stevnet var det to som hadde muligheten på sammenlagtseier.

Vant i år som i fjor

Til slutt avgjorde June-Marie Tronstad det hele med å vinne siste stevnet og Romnes Cup 2015, forresten samme kvinne som også vant pokalen i 2014.

Det er pokal og gavepremie på kr. 3.000,- som ble utdelt av Bjørn Winnæss på vegne av Romnes AS.

Flotte baneforhold

Vi må berømme banemannskapet som hadde gjort en kjempejobb med preparering av banen etter alt regnværet den siste tiden.

I seniorklassen vant Jan Ola Kile foran Frank Heggland og Arild Fløystøl, alle KAK.

Banen fremstod meget bra og gav førerne best mulig forhold og publikum valuta for inngangsbilletten.

Vi må igjen takke alle funksjonærer og mannskap som stilte opp for å få gjennomført stevnet.

Det var veldig mange bud på bilene denne gangen og flere biler som byttet eier, rekordmye publikum gav kioskbetjeningen mye å gjøre.

For klubben er det veldig givende at så mange kommer for å delta og ikke minst å se på, og gir oss inspirasjon foran neste sesong.

Takk til alle som har bidratt i 2015: Sponsorer, funksjonærer og banemannskap, kioskbetjening og parkeringsvakter og ikke minst alle som har kommet for å se løp på Rugslandsbanen i år. Takk for i år og vi gleder oss til neste sesong!