KRISTIANSAND: Felix Kutsche Eriksen var brennhet, og stod bak tre av lagets fire mål.

Kampen startet med flere gode muligheter til Randesund, men etter en halvtime begynte hjemmelaget å finne flyten. Felix Kutsche Eriksen scoret Vågs første etter et soloraid like før pause.

Etter hvilen styrte Våg kampen, og presset Randesund høyt i banen. Timen var gått da Kutsche Eriksen scoret sitt andre mål. Fire minutter senere stod han bak nok en scoring, etter at skuddet hans hadde vært innom en RIL-spiller.

Ni minutter før slutt fastsatte midtbanegeneral Henrik Schmidt-Johnsen sluttresultatet til 4-0. Et innlegg fra høyrekanten ble sikkert ekspedert i mål av Våg-kapteinen.

Våg jubler for scoring på hjemmebane. Foto: Richard Julius Piepenhagen

Trener Joachim Eriksen var fornøyd etter matchen.

– 1. omgang var jevnspilt. Vi ble bedre i siste halvdel av 1. omgang, og etter pausen synes jeg at vi er klart bedre. Vi scoret fire ganger, men burde kanskje ha scoret enda flere mål. Samtidig er det godt at alle i troppen får spilletid.

Hva snakket dere om i pausen?

– Vi snakket om at vi ikke var helt påskrudd, slik vi har i vært i andre kamper. Vi snakket også om hvordan vi kunne presse Randesund litt høyere for å stresse dem bakover i banen. Det at vi klarte å justere dette i pausen gjorde at vi var mye bedre i 2. omgang, og samtidig klarte å få til mye mer av vårt eget spill med ballen. Alt i alt en bra kamp, oppsummerer trener Eriksen.

Tremålsscorer Felix Kutsche Eriksen er enig med treneren sin og gleder seg over målene:

– Vi startet litt svakt, men fikk etter hvert spillet vårt til å gli og satte sjansene. Det var veldig deilig å score tre mål.

Etter seks kamper ligger juniorlaget til Våg suverent på første plass i 1. divisjon med 16 poeng. Det er fire kamper igjen av sesongen før kretsmesteren skal kåres. Neste kamp er i Grimstad mot FK Jerv kommende uke.