Arve Fosseli flankert av Glenn Jarlsby (t.v.) og Tor Aanensen etter gullet i tungvektklassen.

Det sportslige nivået var også høyt og flere av kampene viste seg å bli meget jevne.

Arve Fosseli fra arrangørklubben Oksa Muay Thai ble norgesmester i tungvekt 91 kg-klassen. Han gikk fem gode harde runder, og fikk en velfortjent seier. Det var mange som gledet seg spesielt mye over gullet til Arve. Dette har han virkelig jobbet for, og mannen har en evne til å levere når det gjelder som mest.

Firas Ghummeid fra Oksa Muay Thai gikk også fem gode finalerunder, men det ble et knepent poengtap etter «split decision». Brandon Trung Moen fra Oksa Muay Thai gikk mot en annen sørlending, Andreas Skarvold Iversen i 86 kg-klassen.

Firas Ghummeid (i rødt) i sparkeduell med motstanderen.

Kampen gikk mange harde runder og de kjempet voldsomt begge to, men mot slutten av kampen vant Andreas gullet på TKO.

Nikola Kovacevic gikk finale i 81 kg-klassen mot Krister Johnsen. Han gikk ut med en voldsom kraft, og dette trykket holdt han så lenge kampen varte. Det var total dominans fra kampen begynte til den var over på TKO. Enda en sørlending som tok gull!

Arrangørklubben er strålende fornøyd med arrangementet. Folk møtte opp i hopetall, så stevnet måtte faktisk utsettes litt for å få alle de hundretalls skuelystne inn. At interessen er så stor og voksende, er bare gøy. Stevnet var også en god reklame for en sport ikke alle har like god kjennskap til.

Brandon Trung Moen langer ut et spark mot Andreas Skarvold Iversen.

Oksa Muay Thai håper nå at flere tar steget og kommer innom for å begynne å trene kampsport.

Det er en sport man kan utøve på flere nivåer. Man trenger ikke ha som mål å gå kamper. Det er veldig mange som ikke går kamper, men trener sporten fordi det er en god form for trening.

Hvilke ambisjoner en har får bli opp til hver enkelt. En kan ha det moro og bli god uten å være på så høyt nivå som utøverne på NM.

Firas Ghummeid på vei inn i ringen og Glenn Jarlsby holder nede strikkene. En mannlig thaibokser skal gå over strikkene. Ikke under.