Søndag 27. november var det duket for ny turnering i futsal i Gimlehallen. To turneringer gikk samtidig: Nivå 1 (vanlig klasse) og Sofaligaen. Sofaligaen er en ny turnering for lag som ikke ønsker det høye nivået i vanlig klasse.

Etter flere jevne kamper både i Sofaligaen og i vanlig liga (Nivå 1) var det til slutt Fc Mødre vs Pølsebua i «Sofafinalen» og Snublepupp. Futsal vs. Blaker IL i Nivå 1-finalen.

I «Sofafinalen» var det svært jevnt og det hele måtte avgjøres på straffespark. Der var FC Mødre sterkest og vant.

FC Mødre bak fra venstre: Mathias Grundetjern, Lasse Byklum, Benjamin Pedersen, Kristian Vikstøl Olsen, Bastian Skonhoft Foran fra venstre: Brage Andreassen, Nevid Nemati, Henrik Espeland. Foto: Foto: IFS Indoor

I vanlig serie var det duket for storoppgjør da Snuplepupp Futsal skulle møte Blaker IL. Begge lag hadde imponert i løpet av turneringen og alt lå tilrette for en solid finale. Men anført av en strålende IFS-landslagsspiller Joakim Johnsen var det Snublepupp Futsal som tok tak i kampen som til slutt endte med en fin 4-1 seier til Johansens menn.

– Det var moro med seier i dag, sa Johansen etter finaletriumfen og la til:

– Vi sto godt opp i finalen og vinner fortjent, synes jeg. Det er gøy når det klaffer, og så får vi se om vi greier å gå hele veien i neste turnering som er 18. desember.

Joakim Johansen (nr. 11) mot Frankrike i UEFS Futsal-EM 2016 i Egorievsk, Russland.

Påmelding og info til årets siste turnering finner du på futsal.no.