ÅLESUND: Etter en god dag i skogen søndag, kan Team Vold Gunvaldsen se tilbake på gode prestasjoner. Jarand-Matias Vold Gunvaldsen tok andreplass og var ikke langt unna seieren. Storebror Jacob-Olaus kjørte også meget bra og kjørte seg inn til femteplass.

– Mye god kjøring i dag helt fra start. Selv om jeg hadde to femmere på førsterunden, som jeg kunne vært foruten, var kjøringen veldig bra. Jeg halverte antall prikker fra første til andrerunden, så det var jeg fornøyd med, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Dagen før ble han nummer tre i Ålesund. Selv om været var supert, var seksjonene veldig glatte. Jarand-Matias hadde en dårlig førsterunde. Han tok seg opp på andrerunden, men tapte andreplassen på antall feilfrie seksjoner. Så det ble en tredjeplass. Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen hadde en hard dag på jobben, men kjempet seg inn til en sjetteplass.

For en drøy uke siden leverte Jarand-Matias for øvrig god kjøring i norgescupen i Ålesund. Han ble nummer tre lørdag og fulgte opp med andreplass dagen etter. Hans storebror Jacob-Olaus ble nummer seks lørdag og nummer fem søndag. – Selv om jeg hadde to femmere på førsterunden søndag, som jeg kunne vært foruten, var kjøringen veldig bra. Jeg halverte antall prikker fra første til andrerunden, så det var jeg fornøyd med, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.