GRIMSTAD: Vi fikk en god start på kampen og allerede etter tre spilte minutter kunne vi gått opp i ledelsen etter en dobbeltsjanse. Etter dette var det relativt jevne minutter før vi fikk en kalddusj da TIL2020 satte inn 0-1 etter 20 spilte minutter. Utover omgangen jobbet vi på for scoring uten å skape de store sjansene, og vi gikk til pause på stillingen 0-1.

Etter hvilen tok det ikke lang tid før vi satte inn utligningen. Etter godt forarbeid av Hedda K. Hansen dunket Emma Pettersen ballen i mål fra kort hold da det var spilt 53 minutter. Resten av omgangen klarte vi å ligge godt i rammen defensivt og fikk satt TIL2020 under hardt press offensivt i banen.

Vi lyktes godt med det høye presset og da det var spilt 72 minutter, ble Pettersen servert igjen. Savannah Francis slo et godt innlegg, hardt og lavt, og Pettersen satt ballen kontant i mål og vi jublet for 2-1-ledelse. Resten av omgangen hadde vi god kontroll defensivt og vi fikk en fortjent seieren.

Hovedtrener, Andreas Schoute, var svært fornøyd med jentenes prestasjon, spesielt i 2. omgang:

– Det var en ekstremt sterk prestasjon av jentene mot et godt TIL-lag. 1. omgang var for dårlig av oss, vi var slurvete i pasningsspillet og hadde for store avstander som fikk konsekvenser for gjenvinningsspillet. Etter pause var vi presist der vi skulle være og spilte trolig årets beste omgang. Rytmen i angrepsspillet vårt var ekstremt godt og presspillet var mye bedre. Utrolig gøy å se Emma Pettersen spille en så god kamp. Etter å ha vært preget av mye skader så er dette ekstremt godt levert av henne, avsluttet en fornøyd trener.